Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

​Malkerobot i Nordjylland til alle slags kvægbrug

​Hos Agro Service er vi specialist i malkerobot fra Gea Farm Technologies til kvægbrug af alle størrelser. Vi er bosat i Nordjylland, men tilbyder malkerobotter i hele Danmark.

Udover malkerobotter kan vi tilbyde alt i opbygning, installation og servicering af kvægstalde og malkestalde, hvilket især kan være med henblik på fodring, malkning og gyllehåndtering samt opbevaring i mælkekøletanke.

Ingen uro og stress når dyrene skal hen til en malkerobot

​Vores malkerobotter er fra Gea Farm Technologies og fælles for hver enkel er, at de er udformet således at dyrene befinder sig godt. De åbne former og afrundede komponenter gør, at dyrene gerne går hen til vores malkerobot uden uro og stress. Malkerobotten kan således arbejde hurtigt og effektivt.

​Vi leverer, monterer og servicerer både den nye Monoboks og MIone malkerobot fra Gea Farm Technologies. MiOne er et multiboks-system med op til 5 bokse. Den kan ikke sammenlignes med tidligere multiboks-robotter. Mono boks robotten er en enkeltboks robot som vi kender den.

Kontakt Agro Service i Nordjylland i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 98 55 80 60 eller skriv til ko@agroservice-aps.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du vil bestille en malkerobot fra Gea Farm Technologies til dit kvægbrug.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    [captcha_bank_text]

    Billeder af malkerobotter