Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

Mælkekøletanke til opbevaring af mælk i en kostald

​Hos Agro Service beskæftigede vi os oprindeligt kun med køleservice, og derfor har vi oparbejdet en stor erfaring med enhver form for mælkekøletanke til små og store kvægbrug. Vi har hovedsæde i Nordjylland men tilbyder køletanke i hele Danmark

Vi kan levere og montere din køletank fra ADA, Mueller, Serap og Gea Farm Technologies, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at vælge den helt rette køletank.

Vi leverer alt fra en malkemaskine til mælkekøletanke

​I dag er vi specialiseret i alt inden for opbygning, installation og servicering af kvægstalde, herunder i forhold til fodring, malkning og gyllehåndtering.

​Vi kan med andre ord levere staldinventar, udstyr og maskiner, såsom ​en malkestald, ​en malkemaskine, ​en køletank, en malkerobot eller  ​et foderanlæg.

Men vi kan også for eksempel tilbyde en skraberobot som rengører, en kobørste der soignerer og en mælkevogn til fodring af kalve.

Læs mere om vores mælkevogne her.

Vi kan således levere og servicere alt dit udstyr

Vi leverer og servicerer alt i forbindelse med mælkeproduktionen i en kostald, herunder både en køletank og en malkerobot. Vi har flere slags malkestalde;  malkekarrusel, Side-by-Side-malkestald, sildebensmalkestald og SwingOver-malkestald. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i rengøringsvæske til dit malkeanlæg og din køletank.

Ring for at bestille en køletank til din kostald

​Kontakt os gerne ved at ringe på telefon 98 55 80 60, eller ved at skrive til os på vores e-mail, der er ko@agroservice-aps.dk, hvis du vil bestille en køletank fra ADA, Mueller, Serap eller Gea Farm Technologies.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom. Vi står klar til at rådgive dig om de forskellige modeller.

    Agroservice ApS