Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

Skraberobotter

​Skrabeanlæg til danske kvægbrug
​Hos Argo Service der har beliggenhed i Jylland, tilbyder vi alt i inventar, udstyr og maskiner, herunder skrabeanlæg, til kvægbrug i hele Danmark. Vi var oprindeligt specialiseret i køleservice, men senere udvidede vi vores specialisering til de øvrige dele i et kvægbrug som for eksempel kraftfoderanlæg, gyllehåndtering, malkemaskiner, køleanlæg og skrabeanlæg.

Robuste skrabeanlæg fra Gea Farm Technologies
Vi kan med andre ord tilbyde alt i forbindelse med opbygning, installation og servicering af en stald, herunder effektive skrabeanlæg, der kan frigive ressourcer til andre dele i produktionen af mælk og kød. Vores skrabeanlæg består af den kraftige og robuste SRone-skraberobot fra Gea Farm Technologies.

Det er en uundværlig arbejdsmand i stalden, og med sine omkring 450 kg kan køerne ikke skubbe rundt med den.

Disse skrabeanlæg fra Gea Farm Technologies er naturligvis servicevenlige og pålidelige, ligesom de har lave driftsomkostninger. De kan tilpasses enhver stald, og de har generelt en stor værdi på grund af dyrevenligheden og den høje hygiejne.

Du behøver ikke wire og kæder til skrabeanlæg
Gea Farm Technologies’ skrabeanlæg fungerer selv under ekstreme forhold, og det gælder både store og små områder. Skraberobotten er samtidig yderst manøvredygtig og kan blandt andet rotere om sin egen akse. Et skrabeanlæg kan således rengøre selv de snævreste gange og tværveje, og det er ikke nødvendigt med føringsbjælker, hjørnehjul og kæder.

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om vores skrabeanlæg til dit kvægbrug. Du kan altid ringe til os på telefon 98 55 80 60, men du er også velkommen til at sende en e-mail til ko@agroservice-aps.dk.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    Billeder af skraberobotter

    Agroservice ApS