Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

​Malkestalde med opbygning, installation og service

​Hos Agro Service som er bosat i Nordjylland, kan vi tilbyde opbygning, installation og servicering af malkestalde for landbrug overalt i Danmark. Oprindeligt var vi specialiseret i køleservice, men senere blev vi også specialiseret i malkning og fodring, således vi kan tilbyde salg og servicering af alt udstyr til en malkestald.

Vi kan tilbyde alt i maskiner og udstyr til malkestalde

​Vores udvalg af udstyr til en malkestald rækker over en lang række løsninger som for eksempel inventar og andet udstyr til din malkestald. Dertil kommer, at vi naturligvis har malkemaskiner i form af malkeanlæg, der kan sikre en enkel, stabil og professionel malkning i enhver malkestald.

Vi fører malkestalde i flere typer, hvor en af de store er en malkekarrusel. Den mere traditionelle er en Side-by-Side-malkestald, men vi kan også tilbyde en sildebensmalkestald samt en Swing-Over malkestald. Det er endvidere nødvendigt med køleanlæg, og her har vi effektive og miljøvenlige mælkekøletanke og alt relevant tilbehør. Vi har naturligvis også rengøringsvæske til malkeanlæg.

Kontakt os for et tilbud på opbygning og servicering

​Vores malkestald byder på førsteklasses komfort og effektivitet, hvilket først og fremmest betyder, at indgangspartiet er bredt og indbydende for køerne, så de hurtigt, bekvemt og uden stress kan komme ind på malkepladserne. Der kan de indtage en optimal malkestilling, og døren lukker, når den sidste ko er kommet ind i malkestalden. I mellemtiden venter de øvrige køer på, at det bliver deres tur.

Kontakt gerne Agro Service for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med opbygning og servicering af en malkestald. Du kan ringe til os på telefon 98 55 80 60, eller du kan skrive til os på ko@agroservice-aps.dk.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    [captcha_bank_text]

    Side by Side (Comfort)

    Side by Side (Global 90)

    Silde ben (Challenger 45)