Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

​Malkemaskine tilbydes til store og små kvægbrug

Fra de helt store løsninger til den lille malkemaskine.

​Hos Agro Service i Nordjylland, kan vi tilbyde en moderne og effektiv malkemaskine til store og små kvægbrug i hele Danmark. Malkemaskiner kan være en malkekarrusel, en sildebensmalkestald eller en mere traditionel malkestald i forskellige størrelser.

Vi er specialiseret i opbygning, installation og servicering af malkestalde og kvægstalde, herunder især i forhold til fodring, malkning og gyllehåndtering, men også i forhold til mælkekøletanke. Vi startede oprindeligt med køleservice, men valgte senere at udvide til de øvrige områder i et kvægbrug, herunder med malkemaskine.

En moderne malkemaskine er effektiv og hindrer stress

​En moderne malkemaskine kan være en malkerobot, der kan fungere på forskellig vis. Vores malkerobotter er fra Gea Farm Technologies, der sikrer en enkel, stabil og professionel malkning i malkestalden. Det er også nødvendigt med køleanlæg, og her har vi effektive og miljøvenlige mælkekøletanke og alt relevant tilbehør. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i rengøringsvæske til malkeanlæg.

Malkemaskine med førsteklasses komfort

Løsningerne med en malkemaskine i en malkestald byder på førsteklasses komfort og effektivitet, især fordi indgangspartiet er bredt og indbydende for køerne, så de hurtigt, og uden stress, kan komme ind på malkepladserne. Der kan de indtage en optimal malkestilling. Døren lukker, når malkestalden er fuld, og i mellemtiden venter de øvrige køer på, at det bliver deres tur til at komme hen til deres malkemaskine.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Udover de helt store malkekarruseller kan vi tilbyde et SwingOver-malkestaldsystem, hvor arbejdsforløbet med en malkemaskinen er automatiseret.

Kontakt os på telefon 98 55 80 60 eller på ko@agroservice-aps.dk for få en pris på en malkemaskine. Vi leverer staldinventar i hele landet, og vi gerne et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    Agroservice ApS