Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

​Mælkevogn til fodring af kalve i kvægbrug

Gør fodringen nem og bekvem med en mælkevogn.

Vi tilbyder opbygning, installation og servicering af kvægbrug i forhold til fodring, malkning og opbevaring af mælk på køl. Derudover står vi også for levering af en effektiv mælkevogn til fodring af kalve. Mælkevognen er stort set uundværlig for et landbrug med kalve. Vi tilbyder mælkevogne i hele Danmark men er bosat i Nordjylland.

Vi er specialiseret i alt til kvægbønder, hvilket gælder: staldinventar, malkestalde, malkerobot og robotmalkning, mælkekøleanlæg, foderanlæg, skraberobotter, kobørster samt maskiner til gyllehåndtering og alt øvrigt udstyr som blandt andet en moderne og brugervenlig mælkevogn. Vores staldinventar er typisk fra Royal Deboer, mens vores maskiner typisk er fra Gea Farm Technologies.

En mælkevogn gør det nemt og bekvemt at fodre kalve

​En mælkevogn gør det let at forberede mælk, uagtet det er fersk eller pulver, og køre mælken til kalvehytterne eller et andet sted, hvor kalvene opholder sig. Du kan vælge en mælkevogn med hjul, som passer til forholdene. Derpå kan du nemt og bekvemt fodre dine kalve med en doseringspumpe, der i øvrigt sikrer den korrekte mængde.

Spar tid under fodringen​

Du vil med andre ord spare tid på at fodre kalve, ligesom du enkelt og hurtigt kan opvarme mælken og bringe din mælkevogn frem og tilbage i alt slags terræn. Den er lavet af rustfrit stål og er både robust og nem at rengøre.

For korrekt opbevaring af mælken kan du læse mere om vores mælkekøletanke her.

Vi tilbyder også alle former for mælkevarmere, for korrekt opvarmet mælk.

Kontakt os hvis du skal have en mælkevogn i Nordjylland eller resten af landet

​Kontakt os gerne på telefon 98 55 80 60, eller skriv til os på ko@agroservice-aps.dk, hvis du ønsker at bestille en vogn til dit landbrug. Vi leverer til hele landet.

Vil du høre mere?

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    Billeder af mælkevogne

    Agroservice ApS