Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

​​Malkekarrusel

Malkekarrusel tilbydes til det større kvægbrug

Hos Agro Service kan vi tilbyde en malkekarrusel til det større kvægbrug, der ønsker en nem og effektiv malkemaskine. Vi har beliggenhed i Nordjylland, men tilbyder malkekarruseller i hele Danmark. Herudover er vi specialiseret i opbygning, installation og servicering af malkestalde og kvægstalde. herunder i forhold til fodring, malkning og gyllehåndtering samt opbevaring i mælkekøletanke.

Vi kan i den forbindelse tilbyde en AutoRotor Magnum 90 samt en Performer fra Gea Farm Technologies. Begge malkekarruseller er med maksimal komfort og velvære for mennesker og dyr.

Vores malkekarrusel har lang levetid og stor driftssikkerhed

​Udformningen af malkepladsen på vores malkekarrusel medfører et optimalt velbefindende for både dyr og mennesker. Takket være malkepladsens åbne form og afrundede komponenter går dyrene gerne og uden tøven ind på platformen og forlader den igen på samme måde.

Hurtig og præcis proces

Alle processer i vores malkekarrusel foregår hurtigt, effektivt og uden afbrydelser. Selv når den skal håndtere det maksimale antal dyr i timen. Dertil kommer den lange levetid på grund af de særlige I-formede stålbjælker og løberullerne af nylon, ligesom for eksempel rullernes rulleegenskaber giver en høj sikkerhed i den daglige drift.

En detalje i driften af vores malkekarrusel er, at den enkelte holder til et malkesæt kan sænkes ned, når malkesættet skal vaskes, ligesom den under selve malkningen er klappet op, hvorved der er både orden og overskuelighed.

Vi tilbyder special rengøringsvæske, for optimal og korrekt rengøring af din malkekarrusel.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Det er også nødvendigt med køleanlæg, og her har vi effektive og miljøvenlige mælkekøletanke og alt relevant tilbehør til en malkekarrusel. Vi er desuden leveringsdygtige i rengøringsvæske til malkeanlæg.

Kontakt os gerne på telefon 98 55 80 60 eller på ko@agroservice-aps.dk, hvis du har spørgsmål til en malkekarrusel fra Gea Farm Technologies.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    Magnum 40

    Performer

    Magnum 90

    Agroservice ApS