Telefon: (+45) 98 55 80 60  |  E-mail: ko@agroservice-aps.dk

Kobørste

​Kobørste holder køerne rene og rolige

Agro Service som er Bosat i Jylland, har specialiseret sig i inventar, udstyr og maskiner til moderne kvægbrug i hele Danmark. Det kan være et skrabeanlæg til rengøring af gulve eller en kobørste til rengøring af kvæg.
​En kobørste har flere funktioner, der primært handler om at holde køerne rene, aktive, rolige og afbalancerede.

Du kan øge soigneringsadfærd med kobørster

Vi kan tilbyde alt i forbindelse med opbygning, installation og servicering af en stald, hvilket kan være et kraftfoderanlæg, en malkemaskine, et køleanlæg og et skrabeanlæg, men også kobørster fra Gea Farm Technologies, der både er robuste og driftssikre.

Kobørsten kan blandt andet nedsætte tilfælde af klinisk mastitis, men vil også føre til en øgning af køernes soigneringsadfærd. Samtidig tyder det på, at køerne opfatter en kobørste som et behageligt tidsfordriv.

En kobørste tjener sig hjem med øget produktion

​Dette vil ofte forøge den daglige mælkeproduktion med op til omkring et kilo om dagen. Det betyder med andre ord, at en kobørste kan tjene sig hjem adskillige gange gennem den øgede mælkeproduktion og gennem besparelser på mastitis.

Du kan kontakte os, hvis du har behov for en ny kobørste fra Gea Farm Technologies til dit kvægbrug, eller hvis du endnu ikke har taget roterende kobørster i brug i din stald.

Du kan ringe på telefon 98 55 80 60, men du er også velkommen til at sende en e-mail til os på ko@agroservice-aps.dk, hvis du har et spørgsmål.

Kontakt os hos Agro Service, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på staldinventar, eller hvis du ønsker flere oplysninger herom.

    [captcha_bank_text]

    Billeder af kobørster